- Inspiratie - 

Amuse - 4-uurtje - 
Banqueting 

Provençaalse saus
Een mooie diepe saus met de verse kruiden uit de Provence.

Recept 

Risotto
VOL5 de perfecte basis voor een smaakvolle risotto

Rode wijnsaus

Klassieke saus met diep karakter.
Recept

Stoofgerechten
Sukadelapjes, sjalotten, rozemarijn in de VOL5 saus laten stoven. Geen bouquette meer nodig 

Paddenstoelensaus

Een volle, Umami rijke saus.
Recept

Kool Wellington met VOL5 vadouvansaus 

Groene pepersaus

Voeg groene peperkorrels en fijn gesnipperde sjalot toe aan de saus

Amuse - 4-uurtje - 
Banqueting 

Knoflooksaus

Voeg zwarte knoflook en een touch chilipeper toe aan de saus voor een rijke knoflooksaus

Hollands Lam
Ook een perfecte saus voor vlees, gevogelte en zelfs vis

Aziatisch saus

Voeg gehakte gember en sojasaus toe aan de saus en laat dit met gekneusde sereh even trekken voor een Aziatisch smaak.

Gebakken paddenstoelen
Geglaceerd met VOL5. Bommetje Umami

Italiaanse saus

Voeg gesnipperde sjalot, tomatenblokjes, salie, olijfjes en kappertjes toe voor een frisse Italiaanse saus

Biet en croûte
Geserveerd met VOL5 saus